Andrej Babiš spojí duo Evu a Vaška. Za jejich rozchod může Petr Fiala!

Andrej Babiš, bývalý premiér, nynější proruský lídr opozice a profesionální zachránce národa, přichází s dalším revolučním plánem. Poté, co mu nevycházely sliby o levném másle a kolosálním přílivu levného plynu z Ruska (který pořád nějak nepřitéká), rozhodl se vsadit na důchodce. A nejen na jejich hlasy, ale především na jejich srdce. Jak to hodlá udělat? S pomocí největšího pokladu české seniorské kultury: Evy a Vaška!

Eva a Vašek: Hudební návrat, který otřese světem (nebo alespoň domovy důchodců)

Babiš ve své poslední tiskové konferenci prohlásil, že spojí Evu a Vaška zpět nejen na pódium, ale – pozor! – i do společného lože. „To je naprosto zásadní pro morálku národa. Oni se museli rozdělit kvůli Fialově vládě! Rozdělování národa je jejich specialita,“ zněla Babišova šokující slova.

S grácií sobě vlastní vysvětlil, že za rozchod slavného dua může rostoucí inflace, neuvěřitelně drahá elektřina a neustálé sledování ČT24, kde neustále běží zprávy o katastrofálním vládnutí. „Jak by mohli společně zpívat, když jsou oba tak strašně vystresovaní z Fialy?“ ptal se ex-premiér, zatímco si upravoval svůj neviditelný knír.

Každý důchodce nové CD zdarma

Jako bonus pro všechny příznivce zlatých šlágrů Babiš slíbil, že každý důchodce obdrží zbrusu nové album Evy a Vaška zdarma. „Nejen, že vám vrátím Evu a Vaška, ale také dostanete jejich nové CD, které jsem osobně zafinancoval z kapes Agrofertu,“ prohlásil Babiš a vzápětí dodal, že CD přehraje i na starých gramofonech a magnetofonech. „Jsme připraveni na všechno. Náš důchodcovský fond dokonce nabízí i sadu na otáčení vinylů. Technologická inovace pro všechny babičky a dědečky!“

Návrat k hudebnímu vrcholu nebo PR trik?

Samozřejmě, otázky zůstávají: Je Babišův plán skutečně hudební renesancí, nebo jde o další PR bombu? Odborníci na hudební průmysl jsou rozpolceni. Jeden z předních kritiků uvedl, že návrat Evy a Vaška je „hudební ekvivalent slibu Babišovy levné pšenice z Kazachstánu“. Další analytici se však shodují, že duo má potenciál mobilizovat statisíce voličů, a to zejména ty, kteří si stále pamatují jejich hity jako „Bílá orchidej“.

Kampaň postavená na nostalgii

Sám Babiš plánuje zahájit svou kampaň tím, že ve všech domovech důchodců uspořádá speciální promítání dokumentu „Jak Eva a Vašek přežili Fialovu vládu“. Tento exkluzivní film bude obsahovat záběry, jak oba zpěváci bojují s drahými účty za elektřinu, a jak se Vašek odmítá vzdát své sbírky vinylů, dokud se nevrátí k moci Babiš, který mu slíbí levnější elektřinu na přehrávání.

Babiš a jeho hudební budoucnost

Andrej Babiš má jasně spočítáno, že hudba je cestou k srdci národa. „Lidé jsou unavení z politických hádek. Co potřebují? Zpěv, lásku a Evu s Vaškem! A když budu znovu premiérem, zaručím, že se budou nejen milovat, ale hlavně zpívat. Protože co je lepší než hlas důchodce? Jeho hlas ve volbách!“

Takže, přátelé, připravte se na comeback století – ne na Babišův, ten tu s námi pořád straší – ale na návrat Evy a Vaška, tentokrát v režii muže, který spojuje všechno. I ty, kteří o sobě říkají, že už se nikdy nebudou mít rádi.

Buďte naladěni. Eva a Vašek přichází. S Andrejem.

Jedna paní doporučuje také přečíst:

Richard Krejčo pod palbou kritiky: Pomáhá si umělou inteligencí?

Praha se uchází o pořádání olympiády 2032: Vltavou budou plout šlapadla, českou kulturu představí Troška a Ortel

Lukáš Pavlásek šokuje! Napsal erotickou knihu pro děti – bouře odporu mezi odborníky!


Jedna paní povídala:
Autentický, nezávislý, alternativní, neovlivnitelný, inovativní, moderní, transparentní, epistemologický, esoterický, parrhesiastický, heterodoxní, apodiktický, i synektický portál, který rozkrývá aktuální zprávy, kauzy, aféry a drby z české i zahraniční politiky, z kultury i sportu. Není aféra, která by byla pro ni tabu. Není téma, kterému by nerozuměla. Není kauza, do které by se bála strčit nos. Jedna paní je váš zaručený zdroj neověřených zpráv, kterým opravdu můžete věřit (ale nemusíte).

Aktuality z oblasti kultury a umění: