Alena Schillerová: „Je třeba zrychlit globální oteplování a zrušit povodně!“

Sexy influencerka a opoziční politická komentátorka Alena Schillerová se postavila proti Green Dealu a navrhla něco, co tu ještě nebylo: „Pojďme zrychlit globální oteplování! Víc sluníčka pro všechny, méně povodní a konec studeným nohám!“

V unikátním live streamu, který vysílala na svém Instagramu z opalovacího lehátka u bazénu (v chladném září, protože podle ní už „je sakra čas“), pronesla Alena Schillerová, že současný trend udržitelného rozvoje je „totálně zbytečná hysterka“. „Kdo chce zelenou ekonomiku, ať se přestěhuje na Mars,“ vyzvala své fanoušky, zatímco ladně míchala koktejl ozdobený paraplíčkem.

„Teplíčko nám pomůže v mnoha směrech,“ tvrdí Alena s úsměvem hodným Miss Universe. „Konec povodním! Když bude sucho, přece nebude kde sebrat vodu na ty pitomé záplavy! A navíc – všichni víme, že sluníčko zlepšuje náladu. Kdo potřebuje psychiatry, když máme léto po celý rok?“ dodala, přičemž spiklenecky mrkla do kamery.

Její prohlášení okamžitě vyvolalo bouřlivé reakce. Ekologové v šoku tahají za záchranné brzdy, zatímco fanoušci influencerky začínají hromadně nakupovat opalovací krémy s vysokým faktorem. „Tahle žena ví, co potřebujeme! Teplo, slunce a konec drahým bundám! Už žádný podzim ani zima!“ napsal jeden z nadšených komentátorů na sociálních sítích.

Ale Alena Schillerová nekončí jen u slunečních paprsků. „Zrychlené oteplování by zcela zrevolucionalizovalo českou ekonomiku!“ vykřikla během dalšího příspěvku, tentokrát oblečená v plážovém outfitu s lehkým nádechem klimatické apokalypsy. „Místo drahých dovolených do Chorvatska si lidé prostě lehnou na deku před barák! A co s tím strašením o suchu? Víno poroste i na Sněžce!“

Vláda a odborníci však neberou její slova tak zlehka. Jeden z předních klimatologů prohlásil, že návrh Aleny Schillerové je „nejenom bizarní, ale doslova katastrofální“. Opoziční politička na to odpověděla svým obvyklým smíchem: „Hele, když se vám to nelíbí, prostě vypněte to topení a mrzněte si, jak chcete! Já už jsem zarezervovala lehátko na Václaváku.“

Zatímco někteří občané začali brát její slova s nadsázkou, jiní se obávají, že by mohla skutečně začít formovat politiku. „Pokud to projde, založím kaktusovou farmu v Praze,“ uvedl jeden skeptický podnikatel.

Jediné, co je jisté, je, že Alena Schillerová opět ukázala, že její schopnost překvapit a rozdělit společnost je nepopiratelná. Možná se nám blýská na lepší – a teplejší – časy?

V každém případě, sluneční brýle už mají rekordní prodeje.

Jedna paní doporučuje také přečíst:

Richard Krejčo pod palbou kritiky: Pomáhá si umělou inteligencí?

Praha se uchází o pořádání olympiády 2032: Vltavou budou plout šlapadla, českou kulturu představí Troška a Ortel

Lukáš Pavlásek šokuje! Napsal erotickou knihu pro děti – bouře odporu mezi odborníky!


Jedna paní povídala:
Autentický, nezávislý, alternativní, neovlivnitelný, inovativní, moderní, transparentní, epistemologický, esoterický, parrhesiastický, heterodoxní, apodiktický, i synektický portál, který rozkrývá aktuální zprávy, kauzy, aféry a drby z české i zahraniční politiky, z kultury i sportu. Není aféra, která by byla pro ni tabu. Není téma, kterému by nerozuměla. Není kauza, do které by se bála strčit nos. Jedna paní je váš zaručený zdroj neověřených zpráv, kterým opravdu můžete věřit (ale nemusíte).

Aktuality z oblasti kultury a umění: