Princ Harry a Meghan Markleová: Moderní pohroma pro personál? Příběh o 82 ztracených duších!

Bylo nebylo, v království zvaném Kalifornie, žil princ Harry a jeho vznešená choť Meghan Markleová. Avšak to, co mělo být pohádkovým koncem, se proměnilo v hororovou ságu, která by strčila do kapsy i slavné britské „Bojte se tmy!“. Zatímco si královská rodina v Londýně popíjí čaj s citronem, Harry a Meghan mají zcela jinou agendu – vyčerpávají své zaměstnance tempem, jaké by záviděl i Usain Bolt.

Vše začalo v roce 2018, kdy svět sledoval s rozechvělým dechem svatbu století. Harry a Meghan se tehdy spojili v božské unii, která měla změnit svět. A svět se skutečně změnil, avšak ne tak, jak by si kdokoliv představoval. Od té doby se jejich personál stal obětí záhadného syndromu „rychlé výpovědi“. Tito kdysi nadšení pracovníci, kteří do té doby sloužili královským rodinám s úsměvem na tváři, teď hromadně prchají jako odpolední stín po slunci.

Černé ovce královské rodiny

„Snažil jsem se vydržet co nejdéle, ale poté, co mi Meghan podruhé řekla, že mi utěrka neodpovídá energetické hladině kuchyně, už jsem to prostě nevydržel,“ přiznává jeden z bývalých zaměstnanců, který si přeje zůstat v anonymitě. „Harry mi jednou naznačil, že má pocit, že jeho čajová konvice na mě mrká. Když jsem mu řekl, že to je jen odlesk, začal si zjevně myslet, že jsem v konspiračním spolku s jeho babičkou.“

Není tedy divu, že se šíří zvěsti o tom, jak se zaměstnanci dvojice podepsali na petici za „návrat k původnímu zaměstnání v Londýně, kde si člověk může aspoň chvíli v klidu vypít kávu.“ Někteří tvrdí, že byl dokonce založen tajný klub „Přežili jsme Sussexy“, kde bývalí zaměstnanci sdílejí své příběhy a zkušenosti, jako by šlo o válečné veterány.

Šéf, který řekl: „Dost!“

Ale opravdová senzace přišla teprve nyní, když sám šéf jejich domácnosti, který je prý držel pohromadě stejně jako Harryho oblíbená čelenka, oznámil svůj odchod. „Jsem jen člověk,“ řekl stroze při svém odchodu, než se zhroutil pod hromadou přání pro rychlé zotavení. Podle zdrojů se rozhodl odejít poté, co byl třikrát během jednoho týdne požádán, aby Harryho ponožky roztřídil podle jejich „štěstí“ a nikoliv barvy.

„Tohle už není práce pro člověka, tohle je čistý survival!“ postěžoval si bývalý šéf při odchodu. „V životě jsem neviděl někoho, kdo by požadoval tolik smoothies, přičemž každý z nich měl obsahovat jiný poměr mandlí, datlí a kouzel.“

Princ a princezna, kteří si musí sami vyprat

A tak se stalo, že Harry a Meghan nyní čelí největší výzvě svého života – musí si vyprat, uvařit a dokonce se i sami obléct! Ano, čtete správně. Tento královský pár, který se dosud ani nedotkl nádobí, je nyní nucen se zorientovat v nástrahách běžného života.

„Viděl jsem Harryho, jak se pokouší složit tričko. Bylo to, jako kdyby bojoval s drakem,“ prozradil nám soused, který byl svědkem princezních pokusů. „A Meghan? Tu jsem zahlédl, jak se snaží zapnout pračku. Vypadala, jako by zrovna řešila kvantovou fyziku.“

Co bude dál? Možná uvidíme Harryho a Meghan na novém reality show „Královští přeživší: Edice pračky a mikrovlnky“. Tímto tempem se však zdá, že příští velká královská krize nebude zahrnovat Brexity nebo intriky – ale otázku, kdo v jejich domácnosti konečně správně nastaví časovač na troubě.

Závěr: Pohádka bez konce

A tak žijí dál, bez služebnictva, ale s nekonečnou zásobou odhodlání. Možná se naučí žít normálně, možná si najdou nové pomocníky... Ale jedno je jisté: svět bude s napětím sledovat každý jejich krok, protože když jde o Harryho a Meghan, nuda rozhodně nehrozí!

Jedna paní doporučuje také přečíst:

Richard Krejčo pod palbou kritiky: Pomáhá si umělou inteligencí?

Praha se uchází o pořádání olympiády 2032: Vltavou budou plout šlapadla, českou kulturu představí Troška a Ortel

Lukáš Pavlásek šokuje! Napsal erotickou knihu pro děti – bouře odporu mezi odborníky!


Jedna paní povídala:
Autentický, nezávislý, alternativní, neovlivnitelný, inovativní, moderní, transparentní, epistemologický, esoterický, parrhesiastický, heterodoxní, apodiktický, i synektický portál, který rozkrývá aktuální zprávy, kauzy, aféry a drby z české i zahraniční politiky, z kultury i sportu. Není aféra, která by byla pro ni tabu. Není téma, kterému by nerozuměla. Není kauza, do které by se bála strčit nos. Jedna paní je váš zaručený zdroj neověřených zpráv, kterým opravdu můžete věřit (ale nemusíte).

Aktuality z oblasti kultury a umění: