Andrej Babiš požaduje demisi vlády za sportovní fiasko na olympiádě

Andrej Babiš, někdejší premiér a nyní samozvaný olympijský expert, svolal megalomanskou tiskovou konferenci, kde se ostře opřel do současného premiéra Petra Fialy. Důvod? Nedostatek medailí českých sportovců na letošních olympijských hrách. „To je skandál! Totální fiasko! Za mojí vlády jsme měli víc medailí než hvězd na nebi!“ bouřil Babiš, zatímco mu v očích jiskřila nostalgie po vládní moci.

Babiš, oblečený v teplákové soupravě s nápisem „BEST PREMIER“, se nebál říct, co má na srdci. „Pod mým vedením jsme měli víc medailí než Čína! A teď? Jedna, dvě, tři? To je jak kdyby se Petra Kvitová s Karolínou Plíškovou utkaly v pexesu!“ prohlásil. „Je to jasný důkaz, že Fiala nemá žádnou sportovní vizi, nemá plán! Kde jsou ty všechny medaile? Kde je ten olympijský duch?“

Aby dodal svým slovům váhu, Babiš se rozhodl vytáhnout těžký kalibr: požaduje okamžitou demisi vlády a předání moci zpět do svých rukou. „Je jasné, že jen já mám tu pravou vizi pro sportovní rozvoj této země,“ dodal sebevědomě. „Když mě zase pustíte k moci, postavím čtyři nové tenisové haly, šermířskou arénu pro 30 tisíc diváků, 70 atletických stadiónů a nový jachtařský areál! A to všechno do příštího týdne!“ prohlásil s takovým zápalem, že byste mu málem věřili i postavení fotbalového hřiště na Měsíci.

Někteří novináři se na místě dotazovali, kde hodlá na tyto megalomanské projekty vzít peníze. „To je jednoduché,“ odpověděl Babiš. „Prostě uděláme nové EET pro sportovní sázení. Lidé sázejí na sport, tak ať sport taky zaplatí! Všichni budou spokojení!“ dodal s úsměvem, který by rozsvítil i ty nejtmavší kouty našich finančních problémů.

Nezapomněl také připomenout svůj slib, že za jeho vlády bude sportovní úspěch garantován. „Za mých časů jsme byli jako sportovní velmoc! Žádný sport nebyl pro nás příliš malý. Pamatujete si na ten úspěch ve hře kuličky? To byla jasná ukázka mých schopností jako lídra,“ prohlásil a zamrkal na diváky.

Zdá se, že Andrej Babiš je nejen odborník na finance, politiku a zemědělství, ale nyní i na sportovní strategie a budování sportovišť. Jeho kritika současné vlády, spojená s megalomanskými sliby, se stala hitem na sociálních sítích. Zda se mu podaří znovu přesvědčit národ o své nepostradatelnosti, zůstává otázkou. Jedno je ale jisté: Andrej Babiš je tu zpátky a je připraven bojovat za každý sportovní úspěch této země. 

Jedna paní doporučuje také přečíst:

Richard Krejčo pod palbou kritiky: Pomáhá si umělou inteligencí?

Praha se uchází o pořádání olympiády 2032: Vltavou budou plout šlapadla, českou kulturu představí Troška a Ortel

Lukáš Pavlásek šokuje! Napsal erotickou knihu pro děti – bouře odporu mezi odborníky!


Jedna paní povídala:
Autentický, nezávislý, alternativní, neovlivnitelný, inovativní, moderní, transparentní, epistemologický, esoterický, parrhesiastický, heterodoxní, apodiktický, i synektický portál, který rozkrývá aktuální zprávy, kauzy, aféry a drby z české i zahraniční politiky, z kultury i sportu. Není aféra, která by byla pro ni tabu. Není téma, kterému by nerozuměla. Není kauza, do které by se bála strčit nos. Jedna paní je váš zaručený zdroj neověřených zpráv, kterým opravdu můžete věřit (ale nemusíte).

Aktuality z oblasti kultury a umění: