Olympijská postelová akrobacie: Festival sexu narušuje sportovní výkony

 Každý čtyři roky se stovky nejlepších sportovců světa sjíždějí na olympijské hry, aby bojovali o medaile a slávu. Ale jak se ukazuje, kromě tréninků a soutěží se věnují i jiné „sportovní“ disciplíně - sexu. A to tak intenzivně, že to začíná ovlivňovat jejich výkony na sportovištích.

"Festival sexu"

Neoficiální statistiky hovoří jasně: olympiáda je festivalem sexu. "Když nejsme na trati nebo v bazénu, jsme v posteli," přiznal anonymní atlet. "A často nejsme sami." Podle fiktivního průzkumu se až 76 % zranění na olympijských hrách nějakým způsobem vztahuje k sexuální aktivitě.

"Ranní ptáče? Ne, děkuji"

Plavkyně Samantha Watersová se údajně musela omluvit z ranní rozplavby, protože "zaspala". Když byla dotázána, co bylo příčinou jejího zpoždění, s úsměvem odpověděla: "Bylo to náročné ráno. Myslím, že jsem trochu přecenila své síly včera v noci."

"Sexuální akrobaté"

Sportovci nejsou jen mistry v běhu nebo plavání, ale také v postelové akrobacii. Gymnasta Alexei Ivanov se nechal slyšet: "Moje skoky a salta nejsou jen na žíněnce. V posteli se taky rád předvedu." Jeho tréninkový partner, který si přál zůstat v anonymitě, dodal: "Alexei má lepší výsledky v posteli než na hrazdě."

"Přehnaná aktivita"

Jedním z nejbizarnějších zranění je případ běžce Johna Smitha, který si přivodil natažení stehenního svalu při "speciálním tréninku" se svou přítelkyní. "Myslel jsem, že sprint na 100 metrů je náročný, ale tohle bylo něco úplně jiného," přiznal John.

"Výzva pro organizátory"

Organizátoři olympijských her jsou si vědomi této neformální disciplíny a snaží se situaci řešit. "Rozdáváme tisíce kondomů a snažíme se sportovce edukovat o důležitosti regenerace," uvedl mluvčí olympijského výboru. "Ale jak se zdá, někteří z nich si regeneraci představují jinak."

"Známé tváře, známé problémy"

Známý plavec Michael Phelps prý prohlásil: "Počet mých medailí a počet mých partnerů na olympiádě je zhruba stejný." Další legenda, sprinter Usain Bolt, k tomu dodal: "Rychlost je klíčová nejen na dráze, ale i mimo ni."

"Jak dál?"

S každou další olympiádou se ukazuje, že touha po medailích jde ruku v ruce s touhou po intimitě. Sportovci jsou jen lidé, a když se ocitnou v tak vysoce stresujícím prostředí, je pochopitelné, že hledají uvolnění. Ať už to znamená zaspání důležitého závodu, nebo natažený sval, jedno je jisté: olympijský duch žije nejen na stadionech, ale i v olympijské vesnici.

Jedna paní doporučuje také přečíst:

Richard Krejčo pod palbou kritiky: Pomáhá si umělou inteligencí?

Praha se uchází o pořádání olympiády 2032: Vltavou budou plout šlapadla, českou kulturu představí Troška a Ortel

Lukáš Pavlásek šokuje! Napsal erotickou knihu pro děti – bouře odporu mezi odborníky!


Jedna paní povídala:
Autentický, nezávislý, alternativní, neovlivnitelný, inovativní, moderní, transparentní, epistemologický, esoterický, parrhesiastický, heterodoxní, apodiktický, i synektický portál, který rozkrývá aktuální zprávy, kauzy, aféry a drby z české i zahraniční politiky, z kultury i sportu. Není aféra, která by byla pro ni tabu. Není téma, kterému by nerozuměla. Není kauza, do které by se bála strčit nos. Jedna paní je váš zaručený zdroj neověřených zpráv, kterým opravdu můžete věřit (ale nemusíte).

Aktuality z oblasti kultury a umění: