Donald Trump a neúspěšný atentát: Holý výmysl za účelem herecké kariéry?

 Donald Trump, bývalý prezident USA a současný kandidát na prezidentský úřad, se znovu dostal na titulní stránky všech bulvárních plátků. Tentokrát se ale nejedná o žádné politické prohlášení ani skandál z golfového hřiště. Na Donalda Trumpa byl totiž nedávno proveden neúspěšný atentát, který při bližším vyšetřování odhalil překvapivou pravdu - celý incident byl zinscenován samotným Trumpem!

Herecký talent na prvním místě

Před lety Donald Trump zkoušel své štěstí v Hollywoodu, kde se zúčastnil konkurzu na akčního hrdinu. Nicméně, jak sám přiznal, jeho herecký výkon byl natolik nevěrohodný, že se mu Hollywoodská studia doslova vysmála. Jedinou filmovou rolí, kterou se může pyšnit, je krátké cameo ve filmu Sám doma 2, kde si zahrál sebe sama - což, jak dodávají kritici, zvládl na jedničku. Trump však nikdy neztratil svůj sen stát se filmovou hvězdou.

Atentát, který nebyl

Minulý týden se celý svět zatajil dech, když se objevily zprávy o atentátu na Trumpa během jeho kampaně v Kalifornii. Všichni čekali dramatické rozuzlení a dlouhé vyšetřování. Nicméně, detektivové z Hollywoodu brzy zjistili, že atentát nebyl nic jiného než dobře naplánované divadlo.

Trump najal skupinu amatérských herců a kaskadérů, kteří měli za úkol vytvořit iluzi útoku. Vše bylo pečlivě zrežírováno a natočeno, aby Trump mohl Hollywoodským producentům ukázat, že jeho herecký talent není radno podceňovat. "Chtěl jsem dokázat, že na to mám," prohlásil Trump během tiskové konference, kde stál vedle svého právníka, který si nevypadal, že by s touto situací věděl rady.

Nová hvězda akčních filmů?

Donald Trump tvrdí, že tento neúspěšný atentát, resp. mistrovsky zinscenované drama, je jen začátek jeho filmové kariéry. Už prý jedná s několika předními hollywoodskými studii o hlavní roli v připravovaných akčních trhácích. "Když jsem zvládl řídit zemi, zvládnu i hlavní roli ve filmu. A tentokrát mě nikdo nezastaví," řekl Trump s typickým sebevědomým úsměvem.

Zůstává otázkou, zda ho Hollywood tentokrát přijme s otevřenou náručí, nebo ho opět odmítne. Jedno je ale jisté – máme se na co těšit. Pokud se Donald Trump skutečně objeví na plátně, svět filmu už nikdy nebude stejný. Možná se konečně dočkáme akčního hrdiny, který si poradí s každým protivníkem – alespoň na obrazovce.

Mistr překvapení

Zdá se, že Donald Trump opět ukázal, že je mistrem překvapení a sebepropagace. Ať už se mu podaří prorazit ve světě filmu, nebo ne, jedno je jisté – na jeho pokusy a odhodlání se jen tak nezapomene. Kdo ví, možná se jednou dočkáme filmu o samotném atentátu, kde si Trump zahraje hlavní roli. Jak říká sám Donald, "To nejlepší teprve přijde!"

Jedna paní doporučuje také přečíst:

Richard Krejčo pod palbou kritiky: Pomáhá si umělou inteligencí?

Praha se uchází o pořádání olympiády 2032: Vltavou budou plout šlapadla, českou kulturu představí Troška a Ortel

Lukáš Pavlásek šokuje! Napsal erotickou knihu pro děti – bouře odporu mezi odborníky!


Jedna paní povídala:
Autentický, nezávislý, alternativní, neovlivnitelný, inovativní, moderní, transparentní, epistemologický, esoterický, parrhesiastický, heterodoxní, apodiktický, i synektický portál, který rozkrývá aktuální zprávy, kauzy, aféry a drby z české i zahraniční politiky, z kultury i sportu. Není aféra, která by byla pro ni tabu. Není téma, kterému by nerozuměla. Není kauza, do které by se bála strčit nos. Jedna paní je váš zaručený zdroj neověřených zpráv, kterým opravdu můžete věřit (ale nemusíte).

Aktuality z oblasti kultury a umění: